SAMSUN / TERME - Zübeyde Hanım Anaokulu

Zübeyde Hanım Anaokulu

Fenk Mah. Güzel Sokak No8 Terme/ SAMSUN
Vizyon
Çocuklarımızı; milli ve manevi değerler ışığında, fiziksel, duygusal, zihinsel olarak geliştirerek, edindikleri bilgileri günlük yaşamlarında uygulayabilen, iletişimci, duyarlı, özgüvenli, yaratıcı, demokratik, kendisi ve çevresiyle barışık, yeteneklerinin farkında olan, fark yaratacak ve fark edilecek bireyler olarak yetiştirmeyi amaçlıyoruz.
Misyon
Çocuklarımızın kendi yeteneklerini bilen, rahat iletişim kuran, dış çevreye uyum sağlayabilen, özgür ve sağlıklı düşünebilen bireyler olarak, eğitim hayatına ve yaşama hazır hale getirmek ve bunları yaparken okul öncesi eğitime farklı bir boyut kazandırmaktır.
Başarılar
Beyaz Bayrak Sertifikası Beslenme Dostu Okul Sertifikası Okullarda Orman(Kahverengi Bayrak)
Öğretim Şekli :Yarım gün olarak ikili eğitim yapılmakta.
Sabahçı Grup: 07:45- 12:45 Öğleci Grup : 12:45- 17:45 saatleri arasındadır.
Ulaşım
Ulaşım ilçe merkezinde olması sebebiyle oldukça kolaydır. Her türlü araç okulumuzun önüne kadar gelebilmekte ve okulumuzun önünden yol geçmektedir.
Servis Bilgisi
Okul Öncesi eğitim taşıma kapsamında olmadığı için okulumuza ait servis bulunmamaktadır. Veliler kendileri özel servis tutmaktadırlar.
Fenk Mahallesi,Güzel Sokak No:8 Terme / SAMSUN
İl merkezine uzaklık 59 km, ilçe merkezine uzaklık ise 500 mt.´dir.
Uluslarası ´´Okullarda Orman´´ projesi Beslenme Dostu Okul Minik Tema
Etwining Projeleri