SAMSUN / TERME - Zübeyde Hanım Anaokulu

Şbt

Terme İlçe Tarım ve Orman Müdürlüğünün İşbirliğiye Okulumuzda Ağaç budama etkinliği düzenlendi.

Değerli velimiz Ziraat Mühendisi Sefa Aydın'a ve mesai arkadaşlarıa verdikleri bilgi ve destek için teşekkür ederiz.

Şbt

Okulumuzun dış cephesini yenileyerek daha ferah ve temiz bir görüntüye kavuşturduk.

Ock

Milli Eğitim Bakanımız Sayın Yusuf Tekin tarafından başlatılan; Dilimizin Zenginlikleri Projesi; okullarda yapılacak söz varlığını zenginleştirme çalışmaları ile öğrencilerin dilimizin zenginliklerini tanımasını, kültür taşıyıcısı olan sözcüklerimizle buluşmasını, buna bağlı olarak da dili iyi kullanmasını ve düşünce dünyasını geliştirmesini amaçlamaktadır.  Bu sayede öğrencilerimiz dilimizin seçkin ve özgün eserlerini tanıyacak, eserlerimizde geçen sözcüklerin derinliklerini (çeşitli anlamlarını) öğrenecek; milletimizin kültürünü, birikimini, düşünce dünyasını ve hayat tarzını söz varlığımızın içinde yeniden keşfedecektir.

Haz

Çevre Haftası kapsamında Terme Belediyesi ve Terme İlçe Milli Eğitimin ortaklaşa düzenlediği programda 'Sıfır Atık Sıfır Kayıp'  defilemizi gerçekleştirdik. Ayrıca geri dönüşüm malzemelerinden oluşan sergimizi de sergiledik.  Resim yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize ödüllerini verdik. Okulumuzu yaptığımız etkinliklerden dolayı plaket takdimi yapıldı. Emeği geçen herkese çok teşekkür ederiz.